Despre Noi

Despre Noi

Despre morse by ilira

Îți mulțumesc că ai ajuns aici! Eu sunt Ilinca și mă bucur că m-ai găsit.

Morse by ilira a luat naștere în 2017, când erau foarte populare accesoriile personalizate prin gravură și oricât de mult aș aprecia tehnica, ceea ce nu mi-a plăcut niciodată a fost să port un obiect personalizat cu un mesaj evident. Așa că m-am tot gândit și am căutat variante de personalizare mai subtile, mai codate. Și pentru că nu am găsit un brand care să faca asta în România sau în Europa, am concluzionat ca ar fi o oportunitate excelentă. Și așa a luat naștere Morse by ilira – din dorința de a avea și de a împărtăși și cu alții accesorii statement cu mesaje criptate. Astfel, fiecare brățară este un cuvânt scris în codul morse. Poți alege din cele peste 50 de cuvinte de pe site sau ne poți scrie aici pentru a realiza o brățară personalizată după dorința ta.

Când am aflat despre codul Morse, m-am îndrăgostit imediat de ideea unui limbaj secret care ar putea fi folosit pentru a comunica în cod. Când am descoperit lumea bijuteriilor în cod Morse, am știut că mi-am găsit nu doar un hobby, ci o pasiune care să se transforme într-o mică afacere de familie.

Clienții au apreciat mereu calitatea brățărilor și de atenția la detalii care este acordată fiecărei brățări. Fiecare piesă este realizată manual cu grijă și precizie, folosind doar materiale de cea mai înaltă calitate. Cred că bijuteriile nu ar trebui să fie doar frumoase, ci și semnificative și de aceea aleg să încorporez mesaje cod Morse în design-urile mele.

Fie că sunteți în căutarea unui cadou personalizat pentru o persoană dragă sau a unei bijuterii unice pe care să o adăugați la propria colecție, brățările mele cu cod Morse vor face cu siguranță o declarație. Îmi place să creez piese personalizate, așa că dacă aveți un mesaj special pe care doriți să-l vedeți în cod Morse, nu ezitați să îmi scrieți.

Îți mulțumesc că ai vizitat site-ul meu și că ai luat în considerare brățările mele cu cod Morse pentru următoarea ta achiziție. Sper ca pasiunea mea pentru această formă de artă să strălucească în fiecare piesă pe care o creez și să aducă zâmbete pe chipul purtătorilor.

#multumesc

TOP

X